Skiltholder

Skiltholder til bil og mc

Skiltholderen fra Formac har beste kvalitet og er optimalt designet for å passe de fleste biler/mc til det nordiske klimaet. Tidlig på 80-tallet startet Jan Carlsson, grunnlegger av Formac, lage Sveriges første bilskiltholder med mulighet for å trykke egne logoer på. Skiltholderen ble en suksess og siden fortsatte Formac å utvikle skiltplate til bilindustrien. I dag er Formac den ledende produsent og leverandør av holder for bilskilt i Sverige.

Les mer

Skiltplate som passer alle vanlige kjennemerker

Men mye har skjedd siden den første holderen fra 1984. I Formacs produktsortiment finnes det en hel rekke ulike typer av skiltholder som passer mer eller mindre for alle biler/mc. Og de er også utviklet for å takle det nordiske klimaet. For de som ønsker noe ekstra kan vi tilby en eksklusiv skiltholder.

Akkurat som i 1984 så har vi også i dag muligheten for å trykke ditt budskap på skiltholderne. I dag kan du velge mellom en hel skiltholder, eller en skiltholder med utbyttbar reklamelist. Vi kan trykke i flere farger både på de faste reklamelistene og de utbyttbare reklamelistene. De utbyttbar reklamelistene kan også leveres med Domemerke.