I Formac Production AB og Tele Trading AS verdsetter vi din integritet og jobber mot å få våre policyer klare og tydelige for kundene våre. Derfor har vi opprettet denne policyen. Den kommer fra de nye europeiske reglene for personopplysninger (GDPR) og tydeliggjør hvordan vi jobber for å ta vare på dine rettigheter og din integritet.

For å kunne utføre våre tjenester på en riktig måte behøver vi behandle visse typer av personopplysninger. Med behandling mener vi innsamling, lagring, håndtering, endring og bruk av personopplysninger. Denne integritetspolicyen beskriver hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har.

Ansvarlig for personopplysninger

Formac Production AB og Tele Trading AS er ansvarlig for dine personopplysninger og har ansvar for behandlingen av disse personopplysninger. De personopplysninger som vi samler inn kommer kun til å brukes av oss, om ikke annet angis ved registreringen eller i den informasjonen du får etter å ha kommet i kontakt med oss.

Våre sikkerhetssystemer er utviklet for beskytte dine personopplysninger, noe som minimerer risikoen for dine personopplysninger.

Hvordan samler vi inn og bruker (behandler) personopplysninger

For at vi kan tilby deg våre tjenester så behandler vi personopplysninger kun for dette formålet. Vi lagrer ikke dine opplysninger lengre enn nødvendig.

For å oppfylle vår avtale

For å oppfylle våre deler av avtaler om å ta imot bestillinger, levere varer og sende fakturaer til deg trenger vi dine opplysninger i form av navn, stilling, telefonnummer og E-postadresse. Om du er kunde av oss i form av enkeltmannsforetak eller privatperson så kan vi også ha personnummer og adresse din. Disse opplysningene lagrer vi så lenge vi er forpliktet til ihht regnskapsloven.

For å kunne kontakte deg

For at vi kan ha mulighet til å kontakte deg trenger vi dine opplysninger i form av navn, telefonnummer og E-postadresse.

Vi bruker også din E-postadresse for å kunne sende informasjon, innbydelser og kampanjer til deg, men du kan når som helst selv avslutte å ta imot slik informasjon ved å trykke på avregistreringslinken i bunnen av E-posten. Denne informasjonen lagrer vi så lenge du er kunde av oss, eller til vi har fått informasjon om at du ikke lenger er ansatt hos vår kunde.

Når og hvordan deler vi dine personopplysninger med andre

Alle personopplysninger som vi har lagres lokalt eller hos våre IT-driftsleverandør og disse er alltid lokalisert i land innen EU/EØS. Vi selger aldri dine personopplysninger til 3. part og deler kun personopplysninger med andre parter for å tilby tjenester til våre kunder. Personopplysningene får da kun brukes for å behandle denne tjenesten. Når vi deler dine personopplysninger med 3.part så er vi ansvarlig for behandlingen og det finnes alltid en avtale som regulerer hvordan dine personopplysninger skal brukes.

I visse omstendigheter er det nødvendig å gi ut dine personopplysninger for å følge loven eller etter krav fra myndigheter. Vi kan også gi ut personopplysninger for å beskytte våre juridiske interesser eller for å beskytte mot bedrageri.

Individuelle rettigheter

Personvernforordning i EU gir deg en rekke rettigheter mot oss som har dine personopplysninger. For å benytte seg av disse rettighetene kontakter du oss via kontaktinformasjonen nedenfor. Vi bestreber med alltid å ha riktige opplysninger og derfor korrigerer, tilføyer og sletter vi personopplysningene fortløpende når det behøves. Om du mener noen opplysninger er feilaktig eller misvisende bør du kontakte oss umiddelbart.

Hvordan kan du påvirke vår behandling av dine personopplysninger?

Du kan når som helst trekke tilbake deler eller hele samtykket ditt. Dette har dog ingen effekt på vår tidligere behandling av personopplysninger. Du har også rett å nekte dine opplysninger blir brukt til direkte markedsføring eller profilering. I samsvar med lov om personvernforordning har du rett til å få tilgang til hvilke personopplysninger vi har om deg og rett til å korrigere disse. I visse tilfeller har du også rett til å be oss slette eller begrense våre personopplysninger om deg. Du kan også, under visse omstendigheter, kreve å få personopplysninger vi har klart å skaffe til veie om deg og hvordan vi har skaffet dette. Du har også rett til å overføre disse personopplysninger til en annen personopplysningansvarlig (dataportabilitet) Du har også rett til å klage til Datatilsynet i Norge.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål omkring vår lagring av dine personopplysninger eller ønsker å benytte deg av dine rettigheter er det bare å kontakte oss på telefon 35 01 18 15 eller post@tele-trading.no.

Logg inn på din konto


Ingen konto? Lag en ny her

Favoritter

    Det finnes ingen favoritter i din liste

    Handlekurv

    There are no more items in your cart