Formacs transparensrapport 2020

Hvert år rapporterer Formac om hvordan miljøarbeidet i virksomheten gjennomføres, gjennom det vi kaller en transparensrapport.

Formac utvikler sikkerhetspakker til verksteder som jobber med elbiler

En skadet elbil krever spesiell håndtering med tanke på sikkerheten, viser en rapport fra svenske energimyndigheter. Når litiumionbatteriet blir skadet, innebærer det nye risker for de som skal håndtere kjøretøyet etterpå. Formac har derfor bestemt seg for å utviklet en sikkerhetspakke spesielt rettet mot verksteder som håndterer elbiler.  

Elbiler på verksted

Elbiler på verksted – et hett, eller til og med brennhett, tema.

Vår vei til langsiktig holdbarhet

I mai skrev vi i artikkelen Nå blir alle biler i Sverige litt mer miljøvennlige om Formacs innsats for en mer holdbar virksomhet og ambisjonene våre om å bidra til den fremtidige sirkulære økonomien ved å bruke gjenvunnet plast. Flere av våre mest solgte produkter, for eksempel skiltholdere og reklamelister, produseres allerede av gjenvunnet materiale. I artikkelen ga vi et innblikk i fremtiden.

Nå blir biler litt mer miljøvennlige

Plast – et smidig, lett og billig materiale som kan omvandles til et nesten ubegrenset antall forskjellige produkter. Mulighetene er mange. Men plast påvirker også naturen negativt hvis vi ikke tar ansvar...

Velkommen til Formac

Formac har servet bilbransjen i over 30 år. Vi utvikler, produserer og trykker logo på produkter

Tips som øker din bedrifts sikkerhet

Hvert år hører vi historier fra bilforhandlere og verksteder som har blitt utsatt for tyveri eller slurv med sikkerheten vedrørende bilnøkler. Her kommer to tips som hjelper sikkerheten for bilnøkler.

Domemerker – slik produseres disse

Domemerker fremhever alle typer logoer. Men hvordan lages de egentlig?

Logg inn på din konto


Ingen konto? Lag en ny her

Favoritter

    Det finnes ingen favoritter i din liste

    Handlekurv

    There are no more items in your cart