Domemerker – slik produseres disse

Domemerker – slik produseres disse

På Formac har vi muligheten å lage flere tusen Domemerker på kort tid og alle holder veldig høy kvalitet. I tillegg kan alle Domemerkene lages med forskjellige logotrykk. Men utenom vanlige selvklebende Domemerker, har vi en rekke andre produkter som er beregnet for å ha Domemerker. F.eks. nøkkelringer, reklamelister og kjøretøymapper.

Men hvordan produseres egentlig disse Domemerkene?

Produksjonen foregår i tre til fire steg, beroende på om Domemerket skal klistres på et produkt eller selges frittstående. Vi vil også nevne at vi produserer alle Domemerker selv i våre lokaler i Växjö. På denne måten har vi kontroll på hele produksjonslinjen, noe som øker kvaliteten og leveringstider.

Dessverre er ikke alle bilder fra en og samme produksjon, men prinsippet er det samme uansett hvilken logo og utforming Domemerket har.

Utforming

Det første steget er fremstillingen av designet til et Domemerke, uansett om det er til en nøkkelring eller reklamelist, er å designet selve merket. Det vil si om vi skal trykke din logo, ditt slagord eller noe annet. Våre grafikere lager et forslag til ditt Domemerke utfra dine ønsker. Vi tilbyr to kostnadsfrie korrekturer, utover det vil vi fakturere kr 150,- pr korrektur.

Formgivning

Når korrekturen er godkjent sendes designet i en fil til vårt trykkeri.

Utskrift

Vi trykker designet på store ark i en storformatskriver. Deretter skjæres et og et merke ut etter ønsket format og størrelse og den er da klargjort for neste steget. Vi kan også nevne at i våre lokaler på Växjö har vi flere storformatskrivere, som er årsaken til vår raske produksjonshastighet.

Lakk

Nå er alt trykket og skjært og det er klart for det vi kaller Doming. For å få den 3D-liknende effekten så overføres en klar elastisk lakk rett på merket. Lakken holdes på plass ved hjelp av overflatespenning og krever et døgn for å tørke.

Montering

Når lakken er tør er det klart for å montere Domemerket. Dette steget gjelder kun når Domemerket skal limes på et av våre produkter. Andre Domemerker pakkes og sendes direkte etter at lakken er tør.

Slik går det til når vi produserer Domemerker. En prosess som vi har jobbet med i flere år.

Og slik ser det altså ut når vi produserer domemerker. En prosess vi har forbedret gjennom mange års erfaringer.

Logg inn på din konto


Ingen konto? Lag en ny her

Favoritter

    Det finnes ingen favoritter i din liste

    Handlekurv

    There are no more items in your cart